Verpakkingen

Verpakkingen vormen de essentie van ons aanbod. Deze items zijn ontworpen om specifieke producten te omhullen en kunnen vaak hergebruikt worden, hoewel dit niet altijd het geval is. Wat verpakkingen onderscheidt van wegwerpartikelen is dat wegwerpartikelen kunnen worden ingepakt met verpakkingen, maar niet andersom. Denk aan een scala aan items zoals tassen, zakken en dozen.

Disposables

Kenmerkend voor wegwerpartikelen is hun eenmalige karakter. Meestal zijn ze niet bedoeld om andere objecten in te pakken, maar om slechts een keer te worden gebruikt en daarna te worden verwijderd, zoals bijvoorbeeld snackbakken of hemdtassen. Andere voorbeelden zijn onder andere borden, bekers en schalen.

Luxe verpakkingen

Onder deze categorie vallen verpakkingen die bedoeld zijn om het ingepakte product te verfraaien. Deze worden vaak gebruikt voor geschenken of luxeproducten, waarbij het visuele aspect van de verpakking een belangrijke rol speelt.

Schoonmaakartikelen

Zoals de naam al aangeeft, omvat deze categorie producten zoals poetsrollen en servetten. Praktische benodigdheden die gericht zijn op het handhaven van hygiëne en netheid.

Overige artikelen

Deze rubriek omvat alles wat buiten de bovengenoemde categorieën valt. Hier vind je items zoals tape, apparatuur en andere uitzonderlijke producten die mogelijk seizoensgebonden zijn en afwijken van ons reguliere assortiment.


Opmerking: Als je een specifiek artikel niet kunt vinden in onze webshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Niet al onze producten zijn online vertegenwoordigd, dus we helpen je graag verder.