Retouren, annuleren en garantie

Zie ook Klachten

Retouren

Consumenten aankopen die niet in de shop kunnen binnen een termijn van 14 dagen, met in originele bij voorkeur ongeopende verpakking (zijn we wel coulant in, maar beschadigde zaken en verpakte zaken waarvan de verpakking ontbreekt of welke zijn beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd), worden geretourneerd. Online bestellingen kunnen telefonisch via +31 (0)74 250 18 52 of per mail voor een retouropdracht worden aangemeld. U heeft vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kunt u als consument, zonder opgaaf van redenen, afzien van uw koop. Wij sturen u dan een retourlabel. Er zullen mogelijk retourkosten worden gerekend, afhankelijk van de aantallen/afmeting (bij kleine artikelen die onder de 25 KG zitten en in doos te vervoeren zijn zal dit normaliter niet het geval zijn).

Annuleren

Het is mogelijk uw net geplaatste bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit zo snel mogelijk aan ons per mail door te geven onder vermelding van uw bestelnummer of door simpelweg de mail van de order te beantwoorden. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer succesvol worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Als betalingen al gedaan zijn worden deze zo snel mogelijk teruggestort.

Garantie

Verpakkingen hebben in het algemeen geen garantie, het zijn producten voor eenmalig gebruik, zijn er defecten dan zullen die gelijk aan het licht komen en kunnen ze uiteraard gewoon kosteloos worden geretourneerd (na dit wel eerst telefonisch, via app of via mail doorgegeven te hebben, liefst met foto). Apparatuur en overige duurzame zaken hebben een geldige fabrieksgarantie. Neem contact met ons op als u een defect product heeft. Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Een product dient datgene te doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Identiteit ondernemer

PAK VERPAKKING .nl
Deurningerstraat 17
7557 HA HENGELO OV
NEDERLAND
Kvk-nr 80060331
BTW-nr NL003388872B32