Cateringdoos | 55 | 55x37,5x8cm [m/Venster]

SKU
1303.21.001.1.553808
€ 12,50
Pak á 10 stuks
Aantal

Deze cateringdozen hebben een venster aan de bovenzijde.

Het aantal stuks betreft de bodem EN de deksel, in het geval van de grotere maten kan dit betekenen dat de deksel en de bodem apart verpakt zitten, normaliter echter zijn ze 1 geheel.

LET OP: de opdruk kan bij dit product afwijken van het plaatje! Dit wil namelijk verschillen per leverancier. Als u echt zekerheid wenst, mail ons dan alvorens de bestelling te plaatsen, of geef het door voor uitlevering.

Eenheid
Pak á 10 stuks
Breedte
37,5cm
Lengte
55cm
Dikte
125grams
Hoogte
8cm
Indicatie levering
Leverindicatie 3 dagen
Categorie verpakking
Verpakkingen
Artikelgroep verpakkingen
Dozen
Artikel verpakking
Cateringdozen
Kleur
Blauw
Materiaal
Karton

Cateringdozen

Dozen met name gemaakt om schalen op een ambachtelijke manier te verpakken, en daarnaast het product te beschermen. De dozen zijn vouwbaar, in een handomdraai is de doos klaar voor gebruik. Meestal voorzien van een plastic venstertje aan de bovenzijde, de dozen zijn meestal 1 geheel, dus de onder- en bovenkant zitten aan elkaar. De naam cateringdoos komt (uiteraard) voort uit het gegeven dat met name cateraars deze dozen gebruiken om er salades of vleesproducten in te verpakken, de dozen zijn met name bekend bij feestdagen of bij gebruik van andere speciale gelegenheden. Hierbij is een ambachtelijk en feestelijke uitstraling gewenst, en dat krijgt u met deze dozen.