Etalagekarton -Fluor- 8x12cm Oranje 380gr Karton

Etalagekarton -Fluor- 8x12cm Oranje 380gr Karton

Etalagekarton Etalagekarton of fotokarton is van oudsher een doeltreffend middel om uw verkoopboodschap of prijzen snel en duidelijk over te brengen. Deze prijskaarten worden onder andere gebruikt voor in de vitrine.

Op voorraad

ARTNR 4833.03.80.1208.000
Categorie Overige artikelen
Artikelgroep Verpakking Presentatiemateriaal
Artikel Etalagekarton
Materiaal algemeen Karton
/ PK100

Omschrijving / Etalagekarton -Fluor- 8x12cm Oranje 380gr Karton

Etalagekarton

Etalagekarton of fotokarton is van oudsher een doeltreffend middel om uw verkoopboodschap of prijzen snel en duidelijk over te brengen. Deze prijskaarten worden onder andere gebruikt voor in de vitrine.

De kaarten zijn stevig en in allerlei maten verkrijgbaar.

De kleuren variëren van 'standaard' kleuren, diverse afwijkende kleuren, maar ook goud, zilver en fluor is mogelijk!

Kwantum korting

Bij hoge aantallen zijn kortingen mogelijk, bijvoorbeeld bij aanvraag van pallets, deze kunnen aangevraagd worden via onderstaand formulier, geef de aantallen op en een indicatie van de gewenste prijs, dan zullen we kijken wat we kunnen doen.

Prijzen

Vanwege de aanhoudende prijsverhogingen dit jaar kan bij sommige artikelen de prijs flink schommelen, zodra een artikel bijbesteld moet worden om een bestelling compleet te maken kan het in buitengewone gevallen voorkomen dat we deze zullen moeten doorrekenen, uiteraard zal hier vooraf akkoord om worden gevraagd.

Voorraadinformatie

De voorraad- en levertermijn informatie is een indicatie, bij het bestellen van meerdere artikelen kan in sommige gevallen toch een artikel bijbesteld moeten worden met een aangepaste levertermijn. Als u echt haast heeft, mail ons dan.

Stuur een mailtje met een vraag, prijsopgave verzoek of bestelling van dit artikel of meerdere.