HDPE Harmonicazak 18x27cm (10/4x27) Transparant 8mu

HDPE Harmonicazak 18x27cm (10/4x27) Transparant 8mu
HDPE Harmonicazak 18x27cm (10/4x27) Transparant 8mu
Specificaties
Eenheid Pak á 1000 stuks
Artnr. 1101.04.00.2718.08.0
Indicatie levering Leverindicatie 3 dagen
Diepte / Zijvouw 8cm
Dikte 8micron
Gewicht 0.6000
Categorie Verpakkingen
Artikelgroep Zakken
Artikel Harmonicazakken
Basiskleur Doorzichtig
Materiaal Kunststof
Materiaal specifiek HDPE
Zoektermen broodzakken, broodzakjes, boterhamzakken, boterhamzakjes, plastic, knisperzakken, knisperzakjes
€ 5,25
Leverindicatie 3 dagen
Pak á 1000 stuks
Artnr.
1101.04.00.2718.08.0
  • Geen verzendkosten boven €100
  • Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL
  • Groothandelprijzen

Polyzakken

Polyzakjes of PE Zakjes zijn plastic zakjes die in de volksmond vaak boterhamzakjes genoemd worden. De zakjes worden, niet verrassend, inderdaad vaak gebruikt om brood in te doen maar het gebruikersnut is enorm breed. Het verpakkingen van vis, sauscups, uitjes, nootjes, groente & fruit, snoep en tal van andere producten zijn snel, hygiënisch & efficiënt te verpakken met deze zakjes..

Polyzakjes zijn er in drie varianten: harmonica, blokbodem & vlak. Harmonicazakken heten zo omdat ze een zijvouw hebben, u heeft hierdoor meer volume omdat het zakje 'uitklapt'. Blokbodemzakken hebben deze zijvouw ook maar bij deze zakjes is de bodem kenmerkend, het betreffen namelijk zakjes met een platte staande bodem, die bodem is bepalend voor de zijvouw (en niet andersom). Deze zakjes hebben een wat chiquere uitstraling. Bij vlakke zakken is dit niet het geval, het zakje is vlak omdat het geen zijvouw heeft. Stel het voor als twee velletjes die aan mekaar geplakt zijn met een opening aan de bovenkant.

Materiaalsoorten:

LDPE
Meest gebruikte zakjes, erg flexibel, doorzichtig. Beste prijs/kwaliteit verhouding.
HDPE
Normaliter de goedkoopste polyzakken. Deze zakjes zijn het minst doorzichtig van de drie, meestal met lage micron-dikte. Zakjes hebben een mindere uitstraling. Beter bekend als sambalzakjes. Een prijsbewuste keuze.
PP
Mooiste / meest exclusieve variant, materiaal is enorm transparant (glashelder). Gaat u voor uitstraling dan zijn deze zakken de beste keuze! Het kost wel wat meer maar het ziet er wel enorm gelikt uit.