LDPE Harmonicazak 18x35cm (10/4x35) Transparant 20mu

SKU
1101.01.00.035018.20
€ 14,50
Doos á 1000 stuks
Aantal
Eenheid
Doos á 1000 stuks
Breedte
10cm
Lengte
35cm
Diepte
8cm
Dikte
20micron
Indicatie levering
Leverindicatie 3 dagen
Categorie verpakking
Verpakkingen
Artikelgroep verpakkingen
Zakken
Artikel verpakking
Harmonicazakken
Kleur
Doorzichtig
Materiaal
Kunststof
Materiaal verpakking
LDPE

Polyzakken

Polyzakjes of PE Zakjes zijn plastic zakjes die in de volksmond vaak boterhamzakjes genoemd worden. De zakjes worden, niet verrassend, inderdaad vaak gebruikt om brood in te doen maar het gebruikersnut is enorm breed. Het verpakkingen van vis, sauscups, uitjes, nootjes, groente & fruit, snoep en tal van andere producten zijn snel, hygiënisch & efficiënt te verpakken met deze zakjes..

Polyzakjes zijn er in drie varianten: harmonica, blokbodem & vlak. Harmonicazakken heten zo omdat ze een zijvouw hebben, u heeft hierdoor meer volume omdat het zakje 'uitklapt'. Blokbodemzakken hebben deze zijvouw ook maar bij deze zakjes is de bodem kenmerkend, het betreffen namelijk zakjes met een platte staande bodem, die bodem is bepalend voor de zijvouw (en niet andersom). Deze zakjes hebben een wat chiquere uitstraling. Bij vlakke zakken is dit niet het geval, het zakje is vlak omdat het geen zijvouw heeft. Stel het voor als twee velletjes die aan mekaar geplakt zijn met een opening aan de bovenkant.

Materiaalsoorten:

LDPE
Meest gebruikte zakjes, erg flexibel, doorzichtig. Beste prijs/kwaliteit verhouding.
HDPE
Normaliter de goedkoopste polyzakken. Deze zakjes zijn het minst doorzichtig van de drie, meestal met lage micron-dikte. Zakjes hebben een mindere uitstraling. Beter bekend als sambalzakjes. Een prijsbewuste keuze.
PP
Mooiste / meest exclusieve variant, materiaal is enorm transparant (glashelder). Gaat u voor uitstraling dan zijn deze zakken de beste keuze! Het kost wel wat meer maar het ziet er wel enorm gelikt uit.