Over PAK VERPAKKING

PAK VERPAKKING vormt de webwinkel van PAK HENGELO, een onderneming met wortels in de verpakkingsindustrie, voortgekomen uit Pakfast Verpakkingen dat actief is sinds 1986.

Ons bedrijf functioneert als een wederverkopende groothandel en onderhoudt inkoopkanalen die zich uitstrekken over Nederland, Duitsland, overige landen in Europa en (klein) Azië. Met een gestroomlijnde bedrijfsstructuur en een uitgebreid netwerk hanteren wij een kostenefficiënte aanpak, wat resulteert in concurrerende prijsstellingen voor onze klanten.

Indien u op zoek bent naar een webwinkel die verpakkingsoplossingen biedt met een flexibele en informele benadering en een blik wilt werpen op de producten die we aanbieden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hechten waarde aan open communicatie en zijn toegankelijk voor al uw vragen en wensen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, waarbij wij streven naar snelle en doeltreffende reacties.

We hopen dat u een goede tijd zult hebben terwijl je onze website verkent, we heten wij u van harte welkom op onze site.