PP Blokbodemzak 10+5x28cm Glashelder 40mu

PP Blokbodemzak 10+5x28cm Glashelder 40mu
PP Blokbodemzak 10+5x28cm Glashelder 40mu

Deze zakken hebben een zeer hoogwaardige uitstraling, de zakken zijn glas-transparant. Veel gebruikt om bonbons of dergelijke luxe goederen te verpakken.

Specificaties
Eenheid Doos á 1000 stuks
Artnr. 1101.10.2810.06.40.0
Indicatie levering Leverindicatie 1 week
Diepte / Zijvouw 5cm
Dikte 40micron
Gewicht 4.5000
Categorie Verpakkingen
Artikelgroep Zakken
Artikel Blokbodemzakken
Basiskleur Doorzichtig
Materiaal Kunststof
Materiaal specifiek PP
Zoektermen stazakken, bonbonzakken, chocoladezakken, luxe, notenzakjes, koffiebonenzakjes
€ 59,50
Leverindicatie 1 week
Doos á 1000 stuks
Artnr.
1101.10.2810.06.40.0
  • Geen verzendkosten boven €100
  • Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL
  • Groothandelprijzen

Polyzakken

Polyzakjes of PE Zakjes zijn plastic zakjes die in de volksmond vaak boterhamzakjes genoemd worden. De zakjes worden, niet verrassend, inderdaad vaak gebruikt om brood in te doen maar het gebruikersnut is enorm breed. Het verpakkingen van vis, sauscups, uitjes, nootjes, groente & fruit, snoep en tal van andere producten zijn snel, hygiënisch & efficiënt te verpakken met deze zakjes..

Polyzakjes zijn er in drie varianten: harmonica, blokbodem & vlak. Harmonicazakken heten zo omdat ze een zijvouw hebben, u heeft hierdoor meer volume omdat het zakje 'uitklapt'. Blokbodemzakken hebben deze zijvouw ook maar bij deze zakjes is de bodem kenmerkend, het betreffen namelijk zakjes met een platte staande bodem, die bodem is bepalend voor de zijvouw (en niet andersom). Deze zakjes hebben een wat chiquere uitstraling. Bij vlakke zakken is dit niet het geval, het zakje is vlak omdat het geen zijvouw heeft. Stel het voor als twee velletjes die aan mekaar geplakt zijn met een opening aan de bovenkant.

Materiaalsoorten:

LDPE
Meest gebruikte zakjes, erg flexibel, doorzichtig. Beste prijs/kwaliteit verhouding.
HDPE
Normaliter de goedkoopste polyzakken. Deze zakjes zijn het minst doorzichtig van de drie, meestal met lage micron-dikte. Zakjes hebben een mindere uitstraling. Beter bekend als sambalzakjes. Een prijsbewuste keuze.
PP
Mooiste / meest exclusieve variant, materiaal is enorm transparant (glashelder). Gaat u voor uitstraling dan zijn deze zakken de beste keuze! Het kost wel wat meer maar het ziet er wel enorm gelikt uit.