Retouren, annuleren en garantie

Zie ook Klachten

Retouren

Aankopen in de winkel, kunnen binnen een termijn van 8 dagen, met originele aankoopbon in originele ongeopende verpakking, worden geretourneerd. Online bestellingen kunnen telefonisch via 074 250 18 52 of per mail voor een retouropdracht worden aangemeld. U heeft vanaf de dag van ontvangst 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kunt u, zonder opgaaf van redenen, afzien van uw koop. Wij sturen u dan een retourlabel. Wij zullen wel retourkosten rekenen, dit betreft €6,- per 30 kilogram. Het product dient in nieuwstaat retour te worden gezonden, beschadigde zaken en verpakte zaken waarvan de verpakking ontbreekt of welke zijn beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd.

Annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit zo snel mogelijk aan ons per mail door te geven onder vermelding van uw bestelnummer. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden zo snel mogelijk teruggestort.

Garantie

Verpakkingen hebben in het algemeen geen garantie, het zijn producten voor eenmalig gebruik, zijn er defecten dan zullen die gelijk aan het licht komen en kunnen ze uiteraard gewoon kosteloos worden geretourneerd (wel na eerst dit telefonisch of via mail doorgegeven te hebben). Apparatuur en overige duurzame zaken hebben een geldige fabrieksgarantie. Neem contact met ons op als u een defect product heeft. Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Een product dient datgene te doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Identiteit ondernemer

PAKVERPAKKING.NL
Deurningerstraat 17
7557 HA Hengelo
Nederland
Kvk-nr 80060331
BTW-nr NL003388872B32