Vacuumbuiszak 11x35cm 90mu Transparant PE

Vacuumbuiszak 11x35cm 90mu Transparant PE
Vacuumbuiszak 11x35cm 90mu Transparant PE

Dit artikel is op een eigen productpagina te vinden met een opsomming van alle artikelen van deze (product)soort.

U kunt dit artikel gewoon bestellen, de informatie en prijs is hetzelfde, maar wellicht wilt u ook zien welke overige maten / kleuren / varianten er van dit artikel zijn. Wij verwijzen u dan naar het filter op de pagina's die u selecteert door hierboven te klikken in het menu.

Excuses voor het mogelijk ontbreken van een foto of specifieke(re) productinformatie op deze pagina.

Specificaties
Eenheid Pak á 100 stuks
Artnr. 1101.17.35.11.090.0
Indicatie levering Leverindicatie 3 dagen
Dikte 90micron
Gewicht 0.7100
Categorie Verpakkingen
Artikelgroep Zakken
Artikel Vacuumzakken
Basiskleur Doorzichtig
Materiaal Kunststof
Materiaal specifiek PE
Zoektermen vacumeer, vacumeren, sealbag, sealen, compressen, zakjes, luchtzakken, luchtzakjes, vacuum
€ 7,50
Leverindicatie 3 dagen
Pak á 100 stuks
Artnr.
1101.17.35.11.090.0
  • Geen verzendkosten boven €100
  • Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL
  • Groothandelprijzen

Vacuümzakken

Vacuümzakjes gebruikt u om zorg te dragen dat uw maaltijd werkelijk goed houdbaar blijft. Dit bereikt u doordat vacuümzakken geseald kunnen worden (met behulp van een sealmachine). In de machine wordt de maaltijd in de vacuümzak eerst ontdaan van zuurstof en daarna worden de naden dichtgebrand, vacuüm dus.

Wij verkopen veel vacuümzakken aan zorgbedrijven en restaurants, het voordeel met deze manier van verpakken is uiteraard de versheid-garantie en de mogelijkheid om tijdig maaltijden gereed te maken en die supervers op een later tijdstip af te kunnen leveren. De vacuümzak vormt zich volledig om de maaltijd. Zie de tweede foto.

Vacuümzakken bestaan er in zijlaszakken, buisvacuümzakken en fleece-zakken, zijlas staat voor het feit dat de zakken een u-vorm hebben, in andere woorden met 1 opening, buisvacuümzakken hebben twee openingen en fleece staat voor het feit dat de zak een structuur heeft, voor bepaalde machines, deze is daarnaast vaak ook een zijlaszak.

Met een dikte van rond de 90 micron zijn de zakjes een stuk dikker dan bijvoorbeeld standaard kunststof zakjes zoals harmonicazakken.