Vacuumzak Fleece 20x30cm 90mu Transparant PE

Vacuumzak Fleece 20x30cm 90mu Transparant PE
Vacuumzak Fleece 20x30cm 90mu Transparant PE

Fleecezakken zijn zijlas vacuumzakken die van hoogwaardiger kwaliteit zijn, producten verpakken, invriezen en koken is met dit materiaal mogelijk.

Specificaties
Eenheid Pak á 100 stuks
Artnr. 1101.18.30.20.090.0
Indicatie levering Leverindicatie 3 dagen
Dikte 90micron
Gewicht 1.0000
Categorie Verpakkingen
Artikelgroep Zakken
Artikel Vacuumzakken
Basiskleur Doorzichtig
Materiaal Kunststof
Materiaal specifiek PE
Zoektermen vacumeer, vacumeren, sealbag, sealen, compressen, zakjes, luchtzakken, luchtzakjes, vacuum
€ 19,50
Leverindicatie 3 dagen
Pak á 100 stuks
Artnr.
1101.18.30.20.090.0
  • Geen verzendkosten boven €100
  • Diverse betaalmogelijkheden waaronder iDEAL
  • Groothandelprijzen

Vacuümzakken

Vacuümzakjes gebruikt u om zorg te dragen dat uw maaltijd werkelijk goed houdbaar blijft. Dit bereikt u doordat vacuümzakken geseald kunnen worden (met behulp van een sealmachine). In de machine wordt de maaltijd in de vacuümzak eerst ontdaan van zuurstof en daarna worden de naden dichtgebrand, vacuüm dus.

Wij verkopen veel vacuümzakken aan zorgbedrijven en restaurants, het voordeel met deze manier van verpakken is uiteraard de versheid-garantie en de mogelijkheid om tijdig maaltijden gereed te maken en die supervers op een later tijdstip af te kunnen leveren. De vacuümzak vormt zich volledig om de maaltijd. Zie de tweede foto.

Vacuümzakken bestaan er in zijlaszakken, buisvacuümzakken en fleece-zakken, zijlas staat voor het feit dat de zakken een u-vorm hebben, in andere woorden met 1 opening, buisvacuümzakken hebben twee openingen en fleece staat voor het feit dat de zak een structuur heeft, voor bepaalde machines, deze is daarnaast vaak ook een zijlaszak.

Met een dikte van rond de 90 micron zijn de zakjes een stuk dikker dan bijvoorbeeld standaard kunststof zakjes zoals harmonicazakken.