Vacuumzak Zijlas 23x35cm 90mu Transparant PE

SKU
1101.16.35.23.090.0
€ 9,50
Pak á 100 stuks
Aantal
Eenheid
Pak á 100 stuks
Breedte
23cm
Lengte
35cm
Dikte
90micron
Indicatie levering
Leverindicatie 1 week
Categorie verpakking
Verpakkingen
Artikelgroep verpakkingen
Zakken
Artikel verpakking
Vacuumzakken
Kleur
Doorzichtig
Materiaal
Kunststof
Materiaal verpakking
PE

Vacuümzakken

Vacuümzakjes gebruikt u om zorg te dragen dat uw maaltijd werkelijk goed houdbaar blijft. Dit bereikt u doordat vacuümzakken geseald kunnen worden (met behulp van een sealmachine). In de machine wordt de maaltijd in de vacuümzak eerst ontdaan van zuurstof en daarna worden de naden dichtgebrand, vacuüm dus.

Wij verkopen veel vacuümzakken aan zorgbedrijven en restaurants, het voordeel met deze manier van verpakken is uiteraard de versheid-garantie en de mogelijkheid om tijdig maaltijden gereed te maken en die supervers op een later tijdstip af te kunnen leveren. De vacuümzak vormt zich volledig om de maaltijd. Zie de tweede foto.

Vacuümzakken bestaan er in zijlaszakken, buisvacuümzakken en fleece-zakken, zijlas staat voor het feit dat de zakken een u-vorm hebben, in andere woorden met 1 opening, buisvacuümzakken hebben twee openingen en fleece staat voor het feit dat de zak een structuur heeft, voor bepaalde machines, deze is daarnaast vaak ook een zijlaszak.

Met een dikte van rond de 90 micron zijn de zakjes een stuk dikker dan bijvoorbeeld standaard kunststof zakjes zoals harmonicazakken.