Zie ook Levertijd

Verzendkosten

Wij hebben ervoor gekozen om geen verzendkosten te berekenen boven een bedrag van €100,-. Dit vergemakkelijkt het bestelproces. Bij lagere bedragen rekenen wij wel €7,50,- verzendkosten.

Deze vervoerskosten zijn bij verpakkingen wel onder enig voorbehoud, verpakkingssoorten kunnen enorm varieren, in een enkel geval zou wel een uitzondering gemaakt kunnen worden. Om een voorbeeld te noemen; zou u alleen 15 pakken courantpapier van elk 10 kilo per pak bestellen dan zullen wij genoodzaakt zijn de vervoerskosten te verhogen na plaatsing order, aangezien het totaalbedrag zo laag is dat de vervoerskosten bijna gelijk zijn dan het gehele verkoopbedrag, uiteraard hadden wij de stukprijs wel kunnen verhogen maar had dit een verkeerd beeld gegeven van de prijzen, ook bij een combinatieverkoop. Bovenstaande vervoerskosten gelden overigens voor praktisch alle bestellingen, alleen in zeer uitzonderlijk geval niet.

PostNL

PostNL is een Nederlands postbedrijf met dochterbedrijven in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië.
>> Lees meer

DPD

Dynamic Parcel Distribution (DPD), oorspronkelijk Deutscher Paketdienst, is een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders. Het zwaartepunt van de vestigingen ligt in Europa, maar er zijn ook depots en samenwerkingsverbanden in andere werelddelen.
>> Lees meer

Ridder & de Vries Transporten

Transport naar de Waddeneilanden geschied met deze vervoerder.
>> Lees meer