Zie ook Levertijd

Verzendkosten

Aangezien verpakkingen aanzienlijk kunnen variëren, is het niet altijd mogelijk om dit accuraat via het systeem te bepalen. Daarom hebben we besloten om bij directe betaling van (kleine) artikelen via de webshop (met standaard verkoopprijzen) een bedrag van €7,50 exclusief BTW per verzending in rekening te brengen (maar de kosten zullen achteraf alsnog tevens geverifieerd moeten worden).

Het is echter aan te raden om items aan uw winkelwagen toe te voegen en een prijsopgave aan te vragen. De verzendkosten worden dan gespecificeerd op de offerte, waarbij gekeken wordt naar het gewicht, de aantallen en de marges per producttype. In sommige gevallen zijn er geen verzendkosten, bijvoorbeeld bij grote (kwantum) aantallen of als de bestelling door ons zelf in de buurt kan worden gebracht. Echter, bij transport van artikelen met een hoog gewicht zoals inpakpapier, die lage marges hebben en/of wanneer het transport uitbesteed moet worden, kunnen er wel afwijkende verzendkosten in rekening worden gebracht. We zullen dit vooraf duidelijk specificeren na uw aanvraag.

Verzendwijzen

Eigen vervoer

In principe leveren we in het hele land, is afhankelijk van het volume. Onze gebruikelijke routes zijn regio Twente/Overijssel, midden Nederland langs A1, net over de grens Duitsland. België is ook mogelijk.

PostNL

PostNL is een Nederlands postbedrijf met dochterbedrijven in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië.
>> Lees meer

DPD

Dynamic Parcel Distribution (DPD), oorspronkelijk Deutscher Paketdienst, is een internationaal franchisenetwerk van pakketvervoerders. Het zwaartepunt van de vestigingen ligt in Europa, maar er zijn ook depots en samenwerkingsverbanden in andere werelddelen.
>> Lees meer

Ridder & de Vries Transporten

Transport naar de Waddeneilanden geschied met deze vervoerder.
>> Lees meer

Overig

Specialistisch vervoer zal via expediteurs verlopen op basis van het type vervoer en de afstand.